HOYLU UTNÄMNT SOM EN AV DE 10 BÄSTA LEVERANTÖRERNA AV SAMARBETSLÖSNINGAR FÖR FÖRETAG AV INSIGHTS SUCCESS MAGAZINE

Facebook
Twitter
LinkedIn


Malmö, 15 december 2017 – Hoylu, ett ledande företag inom samarbetslösningar för stora verksamheter, meddelar idag att Insights Success Magazine har utnämnt Hoylu till en av de 10 bästa leverantörerna av samarbetslösningar för företag 2017.

Insights Success Magazine presenterar varje år de mest innovativa och unika företagen, och belyser företag som briljerar inom produkter och teknik för Enterprise Collaboration. Hoylu Software Suite ger användarna möjlighet att samarbeta snabbt och enkelt med samarbetspartners över hela världen med en stor öppen eller strukturerad arbetsyta och en mängd integrerade och tredjepartslösningar.

“Hoylu är med på vår shortlist, eftersom de gör det möjligt att skapa, dela, presentera och hantera projekt samt strukturerat och ostrukturerat data på väldigt stora arbetsytor, projektorväggar, stora touchskärmar och personliga enheter från var som helst, i realtid eller off-line”, säger Pooja M. Bansal, chefredaktör på Insights Success Magazine.

Hoylu valdes ut från en mängd företag i den här kategorin tack vare deras unika approach till samarbete, som betonar upplevelsen och sätter användaren först. Priset erkänner Hoylu som ett företag i spetsen för innovativa samarbetslösningar som hjälper företag och privatpersoner att arbeta bättre och smartare tillsammans.

“Vårt mål på Hoylu är att erbjuda lösningar till företag som kopplar samman människor och idéer överallt”, säger Stein Revelsby, VD för Hoylu. “Vår mjukvara låter människor arbeta utan begränsningar. Allteftersom världen blir mer utspridd och företag söker efter nya områden av inspiration och innovation, tror vi att vårt jobb är att hjälpa dem att bli smartare och mer produktiva.”

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Software Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@box2129.temp.domains
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@box2129.temp.domains

Om Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Om Insights Success Magazine
Insights Success är den bästa affärstidskriften i världen för företag. Tidskriften är en plattform för, och fokuserar tydligt på snabbväxande och ledande företag, deras aggressiva sätt att göra affärer och beskriver hur de levererar effektiva och kollaborativa lösningar för att stärka marknadsandelar. Här pratar vi bland annat om ledares synpunkter och idéer samt de senaste produkterna och tjänsterna. Insights Success Magazine når ut till alla chefer på C-nivå, VPs, konsulter, VCs, chefer och HR inom olika branscher. Webbplats: http://www.insightssuccess.com

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande 15 desember 2017, kl 08.30.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content