Hoylu undertecknar återförsäljar- och partneravtal med BAT Universal

Facebook
Twitter
LinkedIn


Hoylu, som specialiserar sig på tekniska lösningar för samarbete och idéskapande, meddelar ett nytt partnerskap med BAT Universal, ett bolag i Singapore med betydande närvaro i Indien, Singapore, och Hong Kong.

Det innovativa bolaget Hoylu, som levererar visuella lösningar för samarbete och idéskapande, meddelar idag ett nytt partnerskap med BAT Universal som kommer att distribuera Hoylus mjukvara och lösningar i Syd- och Sydostasien. BAT Universal är ett ledande handels- och integrationsbolag inom råvaror, mineraler, elektronik och andra produkter. Företaget arbetar med en modern, effektiv handelsplattform och erbjuder effektivitet, konkurrenskraftiga priser, leveranser i rätt tid och effektiva affärslösningar för både leverantörer, inköpare och kunder.

“Överenskommelsen med BAT Universal ger oss möjligheten att vidga vår globala närvaro och ge oss en bra väg till marknaden i nya och spännande regioner,” sa Hoylus VD Stein Revelsby. “Vi har stort förtroende för BAT Universals förmåga att leverera kontinuerlig tillväxt och ser fram emot att tillsammans leverera nyskapande lösningar till våra kunder.”

Bhavna Todi, VD på BAT Universal, sa: “Vi ser fram emot att kunna erbjuda Hoylus lösningar som en del av BAT Universals kunderbjudande. Vi tror att Hoylus innovativa och inspirerande produkter kommer att skapa ett stort värde i processerna inom deras företag, och kommer att underlätta samarbetet med deras partners, leverantörer och kunder.”

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Inspiration Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 27 juli 2017, kl 08.30.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content