HOYLU TAR EMOT ORDER FRÅN DEN AMERIKANSKA ARKITEKTBYRÅN SMMA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn


Malmö, 19 december 2017 – Hoylu, ett ledande företag inom samarbetslösningar för stora verksamheter, meddelar idag att företaget har fått en order från SMMA, en arkitekt- och ingenjörsbyrå som erbjuder kreativ och teknisk expertis nationellt i USA. Ordern representerar en utveckling av Hoylus verksamhet inom konstruktionsbranschen mot avancerad design och planering. 

Ordern, som kommer att levereras under fjärde kvartalet, ger SMMA Hoylu Huddlewall-produktsystem samt abonnemang på Hoylu Software Suite-licenser för konferensrum och individuella abonnemangskonton för anställda. Detta köp representerar ett affärsvärde på över 320 000 kronor i produkt- och mjukvaruintäkter och bygger vidare på en betydande tillväxt för Hoylu under 2017 inom byggsektorn och en expansion i professionella arkitektbranschen.

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Software Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@box2129.temp.domains
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@box2129.temp.domains

Om Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande 19 december 2017, kl 08.30.