Hoylu signerar återförsäljaravtal med InDesign Technologies i Australien

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoylu tillkännager stolt att man expanderar sitt partnernätverk i Australien och Nya Zeeland genom att ingå återförsäljaravtal med InDesign Technologies (https://idt.com.au).

InDesign har kontor i Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth och representerar en ny typ av konsultföretag som enbart designar kommunikationsinfrastruktur och avancerad teknologi för att underlätta och stödja utvecklingen av den moderna arbetsplatsen.

InDesigns kunder inkluderar några av de största företagen i Australien inom branscher som bygg och gruvdrift, ledande universitet och lärosäten samt myndigheter och offentlig verksamhet. De har genomfört nästan 500 framgångsrika kundprojekt och har vunnit fler än 50 priser och tillkännagivanden för sitt arbete.

Hoylu arbetar genom sitt globala partnernätverk för att förse slutkunder inom olika vertikaler och industrier såsom utbildning med sina unika och marknadsledande Connected Workspaces™-lösningar.

Stein Revelsby, Hoylus VD kommenterar: ”Vi är stolta över att börja arbeta med en ledande integratör som InDesign Technologies för att ytterligare utöka och bygga vidare på de framgångar vi redan haft med tidigare projekt på den australiensiska marknaden. Vi ser fram emot att jobba tillsammans för att implementera våra lösningar hos många av InDesigns kunder framöver.”

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu, telefon +1 213 440 2499, e-post: sr@box2129.temp.domains
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu, telefon +1 425 829 2316, e-post: kw@box2129.temp.domains

Om Hoylu
Hoylu är ett innovativt företag som levererar lösningar för digitala arbetsytor. Hoylu Suite är det oumbärliga verktyget som möjliggör för företag att leverera högkvalitativt samarbete på den moderna arbetsplatsen med funktionen att använda vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och roligare inom olika branscher som såsom teknik, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning, resor, gästfrihet, grafisk design och många fler.

För mer information besök www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu.

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550; ca@mangold.se

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 5:e mars 2019 kl. 08:30 CET.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content