Hoylu och NEC kommer att visa Hoylu Software Suite på ISE 2018 i Amsterdam

Facebook
Twitter
LinkedIn


Malmö, 26 januari 2018 – Hoylu, ett ledande företag inom samarbetslösningar för stora verksamheter, meddelar att de kommer att närvara på ISE 2018 i NEC:s monter och presentera Hoylu Software Suite som en del av NEC InfinityBoard, en skalbar allt-i-ett-lösning för mötesrum. Partnerskapet fortsätter och Hoylu och NEC arbetar tillsammans för att ta innovativa produkter till marknaden. Förutom närvaron i NEC:s monter på konferensen, kommer Hoylu också att visa sin lösning på NEC InfinityBoard i en privat svit vid evenemanget.

Integrated Systems Europe är världens största utställning för integrerade AV-system. Det årliga fyradagarsevenemanget äger rum på RAI Amsterdam i Nederländerna, 6-9:e februari 2018. Hoylus mjukvara är tillgänglig på NEC Solutions Zone och Hoylu är en etablerad partner för NEC:s lösningar och teknik. Hoylu har tidigare samarbetat och demonstrerat sina lösningar med NEC på NEC Solutions Showcase.

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Software Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

För mer information om NEC på ISE 2018, besök: www.nec-ise.com
För mer information om NEC InfinityBoard, besök: www.nec-display-solutions.com/p/uk/en/Launch.xhtml?id=InfinityBoard
För mer information om Hoylus produkter, besök: www.hoylu.com

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@box2129.temp.domains
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@box2129.temp.domains

Om Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 26 januari 2018, kl 08.30.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content