Hoylu och Microsoft Teams erbjuder sömlöst arbete på arbetsplatsen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stockholm den 13 maj 2020 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, har idag släppt ett integrerat program och tjänst för Microsoft Teams. Hoylu förser företag med intuitiva verktyg för samarbete kring alltifrån brainstorming med digitala klisterlappar till planering och hantering av agila arbetsflöden. Detta tillägg utökar Hoylus partnerskap med Microsofts ekosystem som redan nyttjar Azure- och Office365-produkter och nu utökas till att omfatta Microsoft Teams.

Hoylu för Teams förbättrar arbetsplatssamarbetet ytterligare genom att:

Sömlös anslutning till Microsoft Teams ekosystem.  Hoylu-arbetsytor kan integreras sömlöst i Flikar och kanaler i Microsoft Teams som gör det möjligt för Hoylu att fungera sida vid sida med chattar, videosamtal, delade filer och andra tredjepartsintegrationer.

Nära integrering i Microsofts programvara och tjänster. Användare kan använda Office365-autentiseringsuppgifter för att logga in och ansluta till Hoylu-arbetsytor, importera innehåll från OneDrive eller inbyggda Office365-program och dela arbetsytor och länkar via Outlook.

Kraftfulla moduler som tillhandahåller specialiserade arbetsflöden och processer. Hoylu-moduler omvandlar arbetsytan med hjälp av riktlinjer, mallar och funktioner som anpassas exakt till arbetsflödet eller processen och utökar befintliga teamarbetsytor genom att använda samma affärslogik och funktionalitet.

“Hoylu tror nu mer än någonsin tidigare att smarta samarbetslösningar är avgörande för ett effektivt arbete. Med distribuerade team finns krav för arbetsplatsen, vår vision om att tillhandahålla lättanvända produkter och tjänster som integreras i vad företag använder idag har aldrig varit mer relevant”, säger Stein Revelsby VD Hoylu. “Genom att samarbeta med Microsoft och Teams för att tillhandahålla ett friktionsfritt system så tillgodoser vi behoven hos dagens arbetsstyrka genom att erbjuda en komplett helhetslösning till våra kunder.”

Hoylu kan idag nås från alla webbläsare och på alla enheter för ett snabbt, sömlöst, effektivt arbete var än användaren befinner sig. Prova Hoylu gratis genom att besöka  www.hoylu.com och söka efter Hoylu i Microsoft Teams App Store.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu + 1 213 440 2499 e-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu + 1 425 829 2316 e-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu AB
Hoylu är ett företag med ett mål: Ta samarbete och informationsutbyte in i framtiden. Genom vår anpassningsbara Connected Workspaces™ levererar vi programvarulösningar för företag, organisationer och individer i praktiskt taget alla branscher som gör det möjligt för alla team, stora som små att arbeta effektivt och säkert i ett roligt och enkelt arbetsflöde. För mer information besök: www.hoylu.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 13 maj 2020 kl. 08:45 (CEST).

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content