HOYLU FÅR NY ORDER FRÅN VENTURA GLOBAL FÖR MYNDIGHET I DUBAI

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stockholm, Sverige, 18:e januari 2019 – Efter den framgångsrika leveransen till tre campus på the Higher Colleges of Technology i Förenade Arabemiraten tillkännagav Hoylu idag en ny order från partner Ventura Global. Ordern har ett värde av ca. 270 000 SEK (30 000 USD) bestående av licenser för Hoylus mjukvara samt den unika Hoylu Wall. Systemen skall installeras hos en av de största myndigheterna i Dubai med potential för många fler system inom myndigheten.

Stein Revelsby, Hoylus VD säger: ”Vi fortsätter att få nya kunder inom många olika branscher i Förenade Arabemiraten i takt med att slutanvändarna upptäcker fördelarna med att arbeta med Hoylus Connected Workspaces.”

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya spännande möjligheter att lära och samarbeta smartare, snabbare och effektivare. Skapa planer, genomför designgranskningar och analysera stora mängder data på alltifrån stora Hoylu Walls till datorer och mobila enheter. Hoylu Suite är designad för att förenkla och effektivisera digitalt samarbete på ett smidigt och intuitivt sätt.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu, telefon +1 213 440 2499, e-post: sr@box2129.temp.domains
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu, telefon +1 425 829 2316, e-post: kw@box2129.temp.domains

Om Hoylu
Hoylu är ett innovativt företag som levererar lösningar för digitala arbetsytor. Hoylu Suite är det oumbärliga verktyget som möjliggör för företag att leverera högkvalitativt samarbete på den moderna arbetsplatsen med funktionen att använda vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och roligare inom olika branscher som såsom teknik, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning, resor, gästfrihet, grafisk design och många fler.
För mer information besök www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu.

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550; ca@mangold.se

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 18:e januari 2019 kl. 08:30 CET.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content