HOYLU AB: TECHNOLOGY INNOVATIONS GROUP REPRESENTERAR HOYLU I EMEA.  

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stockholm, den 15 januari 2020 – Hoylu, ledande inom interaktiva visuella samarbetslösningar, meddelade idag att dem ingått i ett strategiskt partnerskap med Technology Innovations Group (TIG)

”Technology Innovations Group (TIG), den ledande inom innovation och teknikförsäljning i EMEA regionen som erbjuder integrerade automatiserings och kontroll lösningar för smarta utrymmen är glada att formellt kunna tillkännage ett strategiskt partnerskap med Hoylu.  Detta spännande nya partnerskap demonstrerar att vi åtagit oss att erbjuda våra kunder de mest avancerade lösningarna som finns tillgängliga” säger Robin Van Meeuwen, CEO på TIG.  ”Hoylu erbjuder innovativ teknologi vilket står helt i linje med visionen och uppdraget från Technology Innovations Group, vilket gör att vi kan betjäna våra kunder bättre”. Med nära partnerskap och ett nätverk med över 2.500 systemintegratörer, 15 kontor runt om i EMEA regionen med 270 anställda, Technology Innovations Group är branschens mest fokuserade organisation”.

”Vi är oerhört glada över vårt partnerskap med TIG, ledande inom innovation och teknikförsäljning i EMEA. Samarbetet kommer att bredda vår räckvidd och därmed stärka vår säljförmåga så väl som att öppna upp för att kombinera Hoylu och andra produkter i TIG’s produktportfölj” säger Stein Revelsby, VD Hoylu.

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya spännande möjligheter att lära, kommunicera och samarbeta smartare, snabbare och effektivare. Create Connected Workspaces™ inkluderar möjligheten att skapa tekniska planer, projektscheman, designgranskningar, och analysera stora mängder data på alltifrån stora HoyluWalls™ till datorer och mobila enheter. Hoylu produkterna är designad för att förenkla och effektivisera digitalt samarbete på ett smidigt och intuitivt sätt.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu + 1 213 440 2499 e-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu + 1 425 829 2316 e-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu
Hoylu levererar innovativa verksamhets lösningar som möjliggör globalt teamarbete som att planera, skapa och dela information som berikar användarupplevelsen på det virtuella kontoret. Hoylu levererar omfattande personliga Connected Workspaces™ som möjliggör för team på olika platser att använda vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och mer effektivt inom flera olika branscher såsom teknik, utbildning, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning och många fler. För mer information besök: www.hoylu.com

Om Technology Innovation Group

Under ledning av Robin van Meeuwen har Tehnology Innovations Group (TIG) utvecklats av Future Vision Marketing, som grundades 1987 för att distribuera Crestron i Europa.  Företaget arbetar med varumärken som ligger i spetsen för teknikutvecklingen. Med ett oerhört erfaret ledarskapsteam och personal på platser över hela Europa, Mellanöstern och Afrika ger partnerskapet oerhörda fördelar för organisationerna oavsett om det är inom AV integration, marin, utbildning, byggnation med fler ~ en verklig fördel i konkurrensen. För mer information besök: www.tig.eu eller anslut via Twitter, Facebook och LinkedIn.

För mer information vänligen kontakta:

Petra van Meeuwen, Director of Marketing TIG +44 7940591027, pvanmeeuwen@tig.eu

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Growth Market
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB + 46 (0) 8 50 301 550, ca@mangold.se

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 15 januari 2020 kl.12:30 CET.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content