Hoylu AB: JON ULLMARK BLIR NY GENERAL MANAGER FÖR EMEA OCH VICE VD I HOYLU AB

Facebook
Twitter
LinkedIn


Malmö, Sverige, 26:e oktober 2018 – Hoylu, ett ledande företag inom digitala samarbetslösningar tillkännagav idag att Jon Ullmark kommer bli General Manager för EMEA och Vice VD i Hoylu AB med start 1:a december 2018. Jon sitter för närvarande i styrelsen för Hoylu AB. Jon kommer att vara stationerad i Stockholm och rapportera till Stein Revelsby.

Jon har en bakgrund inom datalogi och produktutveckling och har lång erfarenhet av att designa, bygga, sälja och lansera komplexa tekniska lösningar. Jon är mycket entreprenöriell och har alltid slutanvändarnyttan och användarupplevelsen i fokus. “Jons erfarenhet och kunskap kommer väl till pass för att analysera kundbehov och styra produktutvecklingen så att Hoylu kan leverera ett ständigt snabbt flöde av affärsnytta för våra kunder. Detta är nyckeln till att lyckas med vår SaaS-strategi framöver (Software-as-a-Service)” säger Stein Revelsby, VD.

I sin tidigare roll som Area Manager på Semcon har Jon genomfört digitala transformationer och mjukvarustrategier inom IoT och AI åt några av Sveriges största industriföretag. Han har varit ansvarig för stora utvecklingsteam och komplexa projekt. Han har jobbat både med små startup-företag och stora organisationer och kommer med sina affärsinsikter och sitt ledarskap att förstärka Hoylus ledningsgrupp och driva tillväxt i Europa, Mellanöstern och Asien.

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya spännande möjligheter att lära och samarbeta smartare, snabbare och effektivare. Skapa planer, genomför designgranskningar och analysera stora mängder data på alltifrån stora Hoylu Walls till datorer och mobila enheter. Hoylu Suite är designad för att förenkla och effektivisera digitalt samarbete på ett smidigt och intuitivt sätt.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu, telefon +1 213 440 2499, e-post: sr@box2129.temp.domains
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu, telefon +1 425 829 2316, e-post: kw@box2129.temp.domains

Om Hoylu
Hoylu är ett innovativt företag som levererar lösningar för digitala arbetsytor. Hoylu Suite är det oumbärliga verktyget som möjliggör för företag att leverera högkvalitativt samarbete på den moderna arbetsplatsen med funktionen att använda vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och roligare inom olika branscher som såsom teknik, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning, resor, gästfrihet, grafisk design och många fler.
För mer information besök
www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu.

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550

Publicering
Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 26:e oktober 2018 kl. 08:30 CEST.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content