Hoylu AB: Hoylu visar upp sina nyskapande samarbetslösningar på Tech Day 2017 i Los Angeles

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoylu, som skapar lösningar för samarbete och idéarbete för företag, meddelar idag att de kommer att demonstrera sin intuitiva mjukvara för samarbete på Tech Day, den 14 september på The Reef i Los Angeles, Kalifornien.

Hoylu kommer att visa upp Hoylu Inspiration Suite tillsammans med företagets lösningar som demonstrerar hur brainstorming och processplanering kan bli mer effektivt och lönsamt för stora företag som samarbetar i grupper. Applikationerna kan användas bredvid varandra på den stora väggen, så att stora team kan arbeta tillsammans på nya och dynamiska sätt. Hoylu kommer också att visa upp en digital penna med analogt papper, som kommunicerar sömlöst med en digital display, och ger användaren möjlighet att bidra till ett möte på olika naturliga och personliga sätt.

“Vi ser en enorm efterfrågan på intuitiva och effektiva samarbetslösningar från stora företagskunder och ser fram emot att visa upp våra mjukvarulösningar tillsammans på Tech Day 2017 i Los Angeles. Hoylus mjukvara öppnar upp en ny och spännande dimension för olika sätt att samarbeta i grupp, och ger människor nya och bättre möjligheter att skapa tillsammans,” sa Hoylus VD Stein Revelsby.

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Inspiration Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.

För mer information, kontakta:

Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@box2129.temp.domains

Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@box2129.temp.domains

 

Hoylu AB

Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet.

För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

 

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

 

Publicering

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2017, kl 08.30

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content