Hoylu AB: Hoylu Software Suite används för stora live-grafiska inspelningsevenemang i DACH-regionen av VerVieVas

Facebook
Twitter
LinkedIn

Den främsta leverantören av idéskapande och samarbetslösningar, Hoylu är stolt att tillkännage att det österrikiska företaget VerVieVas använder Hoylu Suite som ett självklart val för stora levande grafiska inspelningsevenemang, vilket demonstrerades på Fifteen Seconds-festivalen i Graz, Österrike och på Bit & Pretzels i München, Tyskland.

VerVieVas är ett österrikiskt företag specialiserat på animerade explainer/förklarings-videor och grafisk inspelning för företagsworkshops och evenemang. Företaget har använt Hoylu mjukvara (tidigare We-Inspire) i flera år och säger att det är deras självklara val för krävande levande sessioner med grafisk inspelning samt för storyboarding, brainstorming och idéskapande.

Fifteen Seconds-festivalen är en global affärs- och innovationskonferens som äger rum varje år i Graz, Österrike, med huvudtalare från företag som IKEA, Instagram, Apple och Microsoft. VerVieVas samarbetade med Microsoft i år och körde live grafiska inspelningar i sin monter på både Microsoft Hub och Microsoft Surface-enheter.

“Vårt viktigaste användarfall gör grafiska inspelningar för våra kunders workshops och evenemang, precis som vi gjorde för Microsoft i år på Fifteen Seconds festivalen. Vi gör 150-200 sessioner varje år, och vi finner Hoylu Software Suite att vara snabb, exakt och pålitlig. När du gör en levande grafisk inspelning är konsekvent prestanda allt, och hittills har vi inte stött på några riktiga störningar med Hoylu. Något som inte kan sägas för annan mjukvara vi testat “, säger Fridolin Brandl, en av grundarna av VerVieVas.

“Återigen ser vi ett exempel på hur vår intuitiva UX-design och robusta mjukvara gör skillnad för våra kunder. Jag är stolt och glad över att VerVieVas litar på Hoylu för att hjälpa dem att fungera felfritt under viktiga live-sessioner såsom Femton Seconds-festivalen “, säger Travis Beaven, produktchef på Hoylu.

Hoylu Software Suite är en ledande mjukvaruplattform för idéskapande, samarbete, processplanering och skapande på stora formatskärmar och projicerade väggar. Baserat på många års forskning av användarupplevelse, erbjuder apparna intuitiva och imponerande sätt för team att arbeta bättre, snabbare och mer effektivt tillsammans.

 

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@box2129.temp.domains

Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@box2129.temp.domains

 

Om VerVieVas

VerVieVas är ett österrikiskt företag specialiserat på animerade explainer/förklarings-videor och grafisk inspelning för kunder som Deloitte, Hilti, Allianz, A1 och Swarovski. Som en del av BraCe Communications-gruppen i Wien, så har företaget gjort över 700 animerade videor på 35 språk de senaste åren.

 

Om Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

 

 Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

 

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 27 oktober 2017, kl 08.30.

 

 

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content