Hoylu AB: Hoylu och PROTON360(TM) COMMUNICATIONS signerar partnerskapsavtal

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoylu, som skapar lösningar för samarbete och idéarbete för företag, meddelar att de har ingått ett partnerskap med PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS, ett erkänt företag i USA som arbetar med design, integration, support och kommunikation av audiovisuella lösningar. 

Malmö – Hoylu, som utvecklar mjukvarulösningar för visuellt samarbete och idéskapande, meddelade idag att de ingått partnerskap med PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS. De båda företagen kommer att arbeta tillsammans för att leverera nästa generations lösningar för samarbete till arbetsplatser över hela USA:s västkust.

PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS är ett ledande företag i USA med ett brett erbjudande inom audiovisuella-  och kommunikationslösningar. Företaget specialiserar sig på design, integration och support för kunder i alla storlekar, inom privat och offentlig sektor, utbildning, hotell/restaurang och många andra områden. 

“Avtalet med PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS är en naturlig knytpunkt mellan två företag, som båda är djupt engagerade i användarupplevelsen för företag som vill omvandla sina arbetsplatser digitalt,” sa Hoylus VD Stein Revelsby. “Vi ser fram emot att kunna erbjuda företag framtidens samarbetslösningar tillsammans med PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS, som delar vår vision om att koppla samman idéer och människor, överallt.”  

“Detta är en jättespännande tid för vårt företag, och vårt dynamiska partnerskap med Hoylu,” sa Bill Hinnenkamp, VD för PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS. “Vi välkomnar möjligheten att skapa engagerande och fantastiska miljöer. Vi vill gärna gå bortom vår trygghetszon och leverera nyskapande lösningar. Om det finns magiska upplevelser där ute, så är det vi som kommer att hitta dem!”

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Inspiration Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

 

För mer information, kontakta:

Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@box2129.temp.domains

Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@box2129.temp.domains

Bill Hinnenkamp, VD, PROTON360(TM) COMMUNICATIONS +1 425 205 9751, Email: billh@proton360.com

Marknadsföringsavdelningen, PROTON360(TM) COMMUNICATIONS +1 888 783 1080, Email: general@proton360.com 

Hoylu AB


Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

 

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm 

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

 

PROTON360(TM) COMMUNICATIONS


PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS fortsätter att bryta ny mark och flytta fram gränserna för branschen. Företaget är erkänt i USA som en nationell leverantör med ett brett urval av AV- och kommunikationslösningar. PROTON 360(TM) COMMUNICATIONS har blivit utnämnda som ett av de 10 främsta integrationsföretagen av Systems Contractor News.

Mer information: www.proton360.com   Higher ED eProcurements: www.givemeabolt.com

Publicering

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 30 augusti 2017, kl 08.30

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content