Hoylu AB: HOYLU OCH ED CORP SIGNERAR PARTNER OCH ÅTERFÖRSÄLJARAVTAL.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Malmö, Sverige, 20 augusti 2018 Hoylu, ett ledande företag inom samarbetslösningar för företag, meddelar idag att avtal signerats med ED CORP gällande både partnerskap och distribution.  ED CORP är en ledande leverantör av medietekniklösningar i Sydkorea, med kontor i Vietnam, Hongkong, Kina, Singapore och USA.

Genom att att Sälja Hoylu gör det möjligt för ED CORP att konkurrera mer effektivt på den växande digitala marknaden. ED CORP har en global organisation och kompentensen för att leverera innovativa lösningar inom alla globala marknader, ED Corps VD, Hope Lee sa ” Hoylu Suite är ett anmärkningsvärt tillägg till vår lösningsportfölj. Vi tror tror att det hjälper våra kunder att förbättra produktiviteten och förbättrar samarbetet i alla led i sin verksamhet.

“ED CORP är en branschledande leverantör, och vi är oerhört glada för vårt samarbete, säger Stein Revelsby, VD, Hoylu. “Genom detta återförsäljaravtal ser vi fram emot att arbeta nära ED Corp för att hjälpa sina kunder och partners att anta Hoylu Suite som en viktig komponent för att skapa och hantera digitala arbetsytor.”

 

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya spännande möjligheter att lära och samarbeta smartare, snabbare och effektivare. Skapa planer, genomför designgranskningar och analysera stora mängder data på alltifrån stora HoyluWalls till datorer och mobila enheter. Hoylu Suite är designad för att förenkla och effektivisera digitalt samarbete på ett smidigt och intuitivt sätt.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu, telefon +1 213 440 2499, e-post: sr@box2129.temp.domains
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu, telefon +1 425 829 2316, e-post: kw@box2129.temp.domains

Om Hoylu
Hoylu är ett innovativt företag som levererar lösningar för digitala arbetsytor. Hoylu Suite är det oumbärliga verktyget som möjliggör för företag att leverera högkvalitativt samarbete på den moderna arbetsplatsen med funktionen att använda vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och roligare inom olika branscher som såsom teknik, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning, resor, gästfrihet, grafisk design och många fler.

För mer information besök
www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU’s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 20 augusti 2018 kl. 08:30 CEST.

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content