HOYLU AB: HOYLU MOTTAGER NY ORDER FRÅN KONSTRUKTION FÖRETAG.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Stockholm, den 21 december, 2019 – Hoylu, ledande inom interaktiva visuella samarbetslösningar, meddelade idag att dem mottagit en order från Walbridge, ett globalt full-service entreprenadföretag med säte i Detroit, Michigan U.S.A.

Bolaget rankas kontinuerligt som ledande i U.S.A inom tillverkning av biltillverkningsfaciliteter och rankades i 2016 på 8e plats globalt inom tillverkningskonstruktion. Walbridge är en redan befintlig Hoylu kund och ordern uppgår till ett värde om 380.000 SEK.

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya spännande möjligheter att lära och samarbeta smartare, snabbare och effektivare. Create Connected Workspaces™ inkluderar möjligheten att skapa tekniska planer, projektscheman, designgranskningar, och analysera stora mängder data på alltifrån stora HoyluWalls™ till datorer och mobila enheter. Hoylu produkterna är designad för att förenkla och effektivisera digitalt samarbete på ett smidigt och intuitivt sätt.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu + 1 213 440 2499 e-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu + 1 425 829 2316 e-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu
Hoylu levererar innovativa verksamhets lösningar som möjliggör globalt teamarbete som att planera, skapa och dela information som berikar användarupplevelsen på det virtuella kontoret. Hoylu levererar omfattande personliga Connected Workspaces™ som möjliggör för team på olika platser och funktionen att använda vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och roligare inom flera olika branscher som såsom teknik, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning, resor, gästfrihet, grafisk design och många fler. För mer information besök: www.hoylu.com.

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Growth Market
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB + 46 (0) 8 50 301 550, ca@mangold.se

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 21 december 2019 kl. 08.45 CET.