Hoylu AB: Hoylu ingår i partnerskap med Shorelight för att erbjuda en bättre studentupplevelse

Facebook
Twitter
LinkedIn

Malmö, den 30 oktober 2017 – Hoylu och Shorelight Education meddelade idag ett nytt, exklusivt partnerskap för att främja internationell student framgång i stor skala.  Tillsammans kommer dessa två organisationer att arbeta för att utveckla tekniska lösningar som kommer att förbättra lösningarna för studenter som studerar runtom i hela världen.

En ledare inom internationell utbildning, Shorelight- som samarbetar med amerikanska högskolor och universitet för att öppna upp sina campus globalt.  Genom att komplettera high-touch support med tekniska tjänster, ökar Shorelight utbildningsupplevelser under studentens livscykel. Shorelight valde Hoylu som en passande partner för att tillhandahålla tekniska lösningar som främjar studentens studieframgång.

“Partnerskapet med Hoylu är en milstolpe för Shorelight Education, eftersom vi utökar vårt tekniskt drivna stöd för studentfokuserade tjänster”, säger Shorelight Chief Information Officer, Philip Kenny. “Det här partnerskapet bekräftar vår investering i avancerad teknik och vårt engagemang för omfattande studieframgång.”

Hoylus lösningar och programvara erbjuder nya och spännande sätt att arbeta bättre, snabbare och effektivare.  Hoylu hjälper Shorelight hitta nya och innovativa sätt att säkerställa studentens framgång. Mjukvaran Hoylu Software Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

 “Vi är glada att samarbeta med en banbrytande organisation som Shorelight, som är engagerade i studentens framgång”, säger Hoylus VD, Stein Revelsby. “Vi är stolta över att ha utvecklat teknologilösningar som kommer att ge studenterna ökad kompetens och berika sin högre utbildning.”

Genom att samarbeta med Hoylu tar Shorelight ytterligare ett steg mot avancerade och banbrytande tekniklösningar som bättre stöder studentens behov. Samarbeten med innovativa företag som Hoylu resulterar i verktyg som gör det möjligt för professorer att aktivt engagera sig i studenterna i realtid – vare sig i ett fysiskt klassrum eller separerade av oceanerna. Dessa avancerade teknologilösningar hjälper Shorelight att kunna ge den bästa studentupplevelsen i branschen.


För mer information, kontakta: 

Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

Shorelight Education

Shorelight Education återuppfinner den internationella utbildningsupplevelsen för studenter över hela världen. Baserat i Boston, har Shorelight samarbeten med topprankade, ideella amerikanska universitet för att skapa omfattande program och tjänster som både är snabba och tekniskt drivna för att hjälpa begåvade studenter att lyckas på campus och bli globalt inriktade alumner.

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu


Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 30 oktober 2017 kl 08:30 C.E.T

 

 

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content