HOYLU AB: HOYLU FINNS I APPLE APPSTORE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stockholm, Sverige, 17 augusti 2020 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, meddelade idag att Hoylu till Mac nu finns i Apple AppStore. Denna nativ app kan laddas ner gratis och ger full tillgång till alla arbetsytor och inslag av samarbete som Hoylu användargruppen har idag.

Hoylu är den mest avancerade programvaran för arbets- och utbildningssamarbete som finns idag, perfekt för att dela ditt arbete i realtid med andra team runt om i världen. Användare kan skapa connected workspaces som innehåller agila ramverk, tekniska planer, designrecensioner och är utformad för att göra digitalt arbete enkelt, sömlöst och problemfritt.

“Vi stödjer stolt Apples ekosystem och användare, som nu även kan använda Hoylu nativ app på deras Mac enhet” sa Stein Revelsby, CEO på Hoylu “och vi är glada över tillväxtpotentialen genom att erbjuda denna produkt till Apple användare som vill att deras arbete skall vara produktivt och meningsfullt”.

Hoylus arbetsytor ger också smarta moduler, kraftfulla verktyg som innehåller affärslogik för agila- användningsfall som Pull Planning, PI Planning, Design Thinking, Kanban, Scrum och andra, samt moduler kring veckoplanering, utbildning, produktivitet och många fler. Arbetsytor kan innehålla tusentals sidor för obegränsade alternativ för Mac-användare eller nås i alla webbläsare eller i Microsoft Teams.

“Vår vision är att göra Hoylu tillgängligt för alla enheter, oavsett vilken enhet användaren vill använda för att komma åt den. Det bör inte finnas något som förhindrar att kunna arbeta tillsammans; Hoylu tar bort hinder, säger Travis Beaven, Chief Product Officer på Hoylu. “Att vara tillgänglig på Mac via Apple AppStore är ett stort steg framåt för att uppfylla vårt löfte om att vara tillgängligt överallt.”

Systemkrav:
macOS 10.11 (El Capitan) eller senare

Priser och tillgänglighet:
Hoylu finns på Mac App Store gratis i kategorin Produktivitet.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu +1 213 440 2499 E-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu +1 425 829 2316 E-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu
Hoylu s uppdrag är att göra distansarbete och informationsutbyte lätt. Genom våra anpassningsbara Connected Workspaces™ levererar vi programvarulösningar för företag, organisationer och individer i praktiskt taget alla branscher som gör det möjligt för alla team, stora som små att arbeta effektivt och säkert i ett intuitivt enkelt arbetsflöde. För mer information: www.hoylu.com.

Publikation
Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 augusti 2020 kl. 08:45 CEST

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content