HOYLU AB: HOYLU FÅR NY ORDER FRÅN KONSTRUKTIONSFÖRETAG

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stockholm, Sverige, den 24 juni, 2020 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, meddelade idag att man har fått ännu en order från Walbridge, en global, fullservice byggföretag med huvudkontor i Detroit, MI.Walbridge är en befintlig kund hos Hoylu och ordervärdet uppgår till 350 000kronor. Detta är den andra ordern från Walbridge på 4 veckor vilken representerar en expansion av Hoylus verksamhet inom byggbranschen med avancerad arkitektonisk design och Lean-planning.

“Effektiva verktyg som är lätta att använda är avgörande för Lean-planning när målet är att maximera värdet och uteffekten av ett projekt. Hoylu fortsätter att stärka sitt produktutbud mot bygg, konstruktion, tillverkning och teknik med HoyluWall, Connected Workspaces™, integration med Microsoft Teams och nu senast med lanseringen av en modul för pull-planning som omvandlar arbetsytan med hjälp av regler, mallar och funktioner som exakt passar in i Lean-planning processen”, säger Stein Revelsby, VD Hoylu.

Hoylus mjukvara och lösningar erbjuder nya och spännande sätt att lära sig, kommunicera och samarbeta smartare, snabbare och mer effektivt. Skapa anslutna arbetsytor™ som innehåller tekniska planer, projektscheman, granskningar av design eller analysera stora datauppsättningar på storskaliga HoyluWalls™ och använd vilken typ av enhet du vill. Hoylu produkter är utformade för att göra digitalt arbete enkelt, sömlöst och problemfritt.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu +1 213 440 2499 E-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu +1 425 829 2316 E-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu
Hoylu s uppdrag är att göra distansarbete och informationsutbyte lätt. Genom våra anpassningsbara Connected Workspaces™ levererar vi programvarulösningar för företag, organisationer och individer i praktiskt taget alla branscher som gör det möjligt för alla team, stora som små att arbeta effektivt och säkert i ett intuitivt enkelt arbetsflöde. För mer information: www.hoylu.com.

Publikation
Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 juni 2020 kl. 08:45 CEST

Create a Project

Create a Project

Create a Project

Wait! Don't leave empty-handed!

Hoylu Startup Guide

Construction Buyer’s Guide

Agile Buyer’s Guide

(WEBINAR) Hoylu at LCI

Request a 1:1 Demo

Skip to content